Kosten en vergoeding


De intake duurt ongeveer 60-75 minuten. Gedurende de intake vindt er een korte behandeling plaats tenzij daar geen ruimte voor is. De kosten zijn 100 euro.

Het vervolgconsult bestaat uit controle en behandeling en duurt ongeveer 45-60 minuten. De kosten zijn 70 euro.

Voor behandeling van kinderen gelden de respectievelijke bedragen van 75 en 50 euro

De vergoeding van de kosten geschiedt geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullende ziektekostenverzekering. Ik voldoe aan alle eisen die de ziektekostenverzekering stelt. Ik ben lid van de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV). Overleg van te voren met uw zorgverzekering om te weten hoeveel u vergoed krijgt. De kosten van acupunctuur gaan niet ten kosten van uw eigen risico.

Na de behandeling krijgt u van mij meteen de rekening. Deze moet u contant afgerekenen (geen pinautomaat aanwezig) of door middel van een overboeking per telefoon ter plaatse. De rekening dient u bij uw zorgverzekering in. Deze keert de vergoeding aan u uit.

Behandelingen die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Overzichtspagina vergoedingen acupunctuur Zorgwijzer.nl

Webpagina Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV)

Webpagina Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG)

Over Yong Quan

Marie-Christine Klompenhouwer was jeugdarts en is acupuncturist. Tijdens een studiereis naar China zag zij de mogelijkheden van acupunctuur en na haar opleiding tot jeugdarts volgde zij een opleiding in de Traditionele Chinese geneeskunde. Met deze fusie van westerse en oosterse geneeskunde leidt zij haar acupunctuur praktijk in Rotterdam.

Marie-Christine Klompenhouwer

Recensies

"Na 4 a 5 sessies acupunctuur bij Marie-Christine merkte ik een duidelijke afname van de zenuwpijn in mijn been. Marie-Christine is een prettige en deskundige arts. Daarnaast is ze ook heel prettig, heeft ze fijne warme handen en is ze een wijze vrouw. Ik ben heel blij dat ik voor Marie-Christine gekozen heb."
Lees hier meer recensies

Route

Route naar acupunctuurpraktijk Rotterdam

Contact

Praktijk voor Acupunctuur Yong Quan
Marie-Christine Klompenhouwer
Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging
Privacy Verklaring