Recensies


"Gevangen door de naalden, lig ik hier heerlijk ontspannen te zijn".

- Wim, 70 jaar, Rotterdam


Na 4 a 5 sessies acupunctuur bij Marie-Christine merkte ik een duidelijke afname van de zenuwpijn in mijn been. Marie-Christine is een prettige en deskundige arts. Daarnaast is ze ook heel prettig, heeft ze fijne warme handen en is ze een wijze vrouw. Ik ben heel blij dat ik voor Marie-Christine gekozen heb.

- Aleida, Rotterdam


Met lever- en rugproblemen was ik altijd moe, had weinig energie en hoge leverwaarden. Maar wel heel druk leven. De internist zou een punctie gaan doen. En dat was voor mij niet acceptabel. Gelukkig kende ik Marie-Christine Klompenhouwer. Een heel warm en harmonieus mens! Het feit dat ze de acupunctuur combineert met haar kennis als arts is voor mij belangrijk. Ook is er veel ruimte voor overleg in een ontspannen sfeer. De stress glijdt van je af als je binnenstapt en een gevoel van veiligheid komt over je heen als je op de behandeltafel klimt. Mijn leverwaarden daalden naar normaal en mijn energie stroomde weer. Ook als ik last van mijn rug heb, weet Marie-Christine altijd “de hond uit het huis te jagen”* en zakt de pijn binnen een dag.
*Chinese uitdrukking voor een bepaalde soort behandeling.

- Margo, 61 jaar, Rotterdam


Over Yong Quan

Marie-Christine Klompenhouwer was jeugdarts en is acupuncturist. Tijdens een studiereis naar China zag zij de mogelijkheden van acupunctuur en na haar opleiding tot jeugdarts volgde zij een opleiding in de Traditionele Chinese geneeskunde. Met deze fusie van westerse en oosterse geneeskunde leidt zij haar acupunctuur praktijk in Rotterdam.

Marie-Christine Klompenhouwer

Recensies

"Na 4 a 5 sessies acupunctuur bij Marie-Christine merkte ik een duidelijke afname van de zenuwpijn in mijn been. Marie-Christine is een prettige en deskundige arts. Daarnaast is ze ook heel prettig, heeft ze fijne warme handen en is ze een wijze vrouw. Ik ben heel blij dat ik voor Marie-Christine gekozen heb."
Lees hier meer recensies

Route

Route naar acupunctuurpraktijk Rotterdam

Contact

Praktijk voor Acupunctuur Yong Quan
Marie-Christine Klompenhouwer
Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging
Privacy Verklaring