Yong Quan


Dat is de Chinese naam van een acupunctuur punt. Vertaald betekent het de Bubbelende Bron.
Het is het punt onder de voet. Via dit punt staat het lichaam in verbinding met de energie van de aarde. Die borrelt daar naar binnen. Met dit punt worden oefeningen gedaan. Deze oefeningen geven innerlijke rust doordat de hoeveelheid gedachten afneemt. Men komt meer in het hier en nu. Dus meer in een toestand van ZIJN. Dit heeft mij geholpen om te besluiten een vaste baan te verruilen voor een bestaan als ZZP-er. Daarmee stond de ‘Bubbelende Bron’ aan de wieg van mijn praktijk.

Over Yong Quan

Marie-Christine Klompenhouwer was jeugdarts en is acupuncturist. Tijdens een studiereis naar China zag zij de mogelijkheden van acupunctuur en na haar opleiding tot jeugdarts volgde zij een opleiding in de Traditionele Chinese geneeskunde. Met deze fusie van westerse en oosterse geneeskunde leidt zij haar acupunctuur praktijk in Rotterdam.

Marie-Christine Klompenhouwer

Recensies

"Na 4 a 5 sessies acupunctuur bij Marie-Christine merkte ik een duidelijke afname van de zenuwpijn in mijn been. Marie-Christine is een prettige en deskundige arts. Daarnaast is ze ook heel prettig, heeft ze fijne warme handen en is ze een wijze vrouw. Ik ben heel blij dat ik voor Marie-Christine gekozen heb."
Lees hier meer recensies

Route

Route naar acupunctuurpraktijk Rotterdam

Contact

Praktijk voor Acupunctuur Yong Quan
Marie-Christine Klompenhouwer
Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging
Privacy Verklaring